Tøyser Jula Inn 2024

lørdag 23. november
kl.18:30

Velkommen til et latterlig og musikalsk juleshow med Gustav Nilsen, Paul Håvard Østby, Jonas Rønning, Jan Martin Johnsen og Torbjørn Dyrud.

Tøyser Jula Inn er et usedvanlig artig juleshow med parodier, stand up, sketsjer og musikalsk humor i et forrykende tempo.

Førjulstida kan være stressende. Gaver skal kjøpes, kaker skal bakes, huset skal vaskes. Da er det fort gjort å glemme det jula egentlig handler om, nemlig tøys og latter. Så slipp handleposene og vaskefilla. La gorojernet hvile mens du trimmer lattermusklene. Sikre deg billetter i god tid, for når disse gutta tøyser jula inn blir det garantert både mye folk og mye moro!
 

PS: Ingen av artistene på scenen har jukset på masteroppgave. Kanskje ikke så rart, siden ingen av dem har skrevet masteroppgave. Men det hender de bruker lovlige hjelpemidler. Jonas har flere ganger brukt tannbørste. Gustav brukte rettetang en gang i 2008. Det har aldri gjentatt seg. Jan Martin krøllet håret i hele 2023. Paul har iblant støttebandasje på armen mens Torbjørn har lagt ut tarmen.