The Magic Show PRETENDER

torsdag 26. oktober
kl.18:00

Gjør deg klar til å være vitne til et show fullpakket med den mest innovative magien med videoskjermeffekter, fantastiske store illusjoner, umulige forsvinninger, unike teleportasjoner, raske transformasjoner i verdensklasse og Chris Stark signaturmanipulasjon og tankelesende handlinger.

The Magic Show PRETENDER er historien om en ung manns magiske eventyr. På reisen hans for å finne sitt sanne jeg, vil du se en unik kombinasjon av forbløffende visuelle effekter, utrolig livemusikk og et fantastisk ballettensemble, som gjør PRETENDER til et magisk skue du aldri vil glemme! Alt pakket inn i en magisk historie for hele familien.
Gjennomsyret av kraftig karisma og moderne spiss, overrasker Chris Stark publikum over hele verden med sin magiske historiefortelling. Han har fått sitt ubestridte rykte som en mester i manipulasjon, den mest ærede magiske kunsten. Manipulasjon er kunsten med ren sleng og kontroll over persepsjonen. Chris Stark har dukket opp i de mest kjente TV-programmene og opptrådt på de mest prestisjefylte scenene rundt om i verden. Fra Paris til Dubai, fra Hong Kong til Las Vegas, har han opptrådt i over 70 land rundt om i verden. I dag er han kjent som verdens mest prisbelønte tryllekunstner, med over 60 internasjonale priser.

Bli med når mesterillusjonisten Chris tar deg med inn i en verden der ingenting er umulig og bli inspirert til å drømme!


Se trailer!


"Den nye David Copperfield" - Michail Gorbatschow
"The future of magic" - Siegfried og Roy
"Det neste fenomenet" - Uri Geller
"Et fullverdig spektakelshow" - America's Got Talent

 

Varighet : 120 min

Arrangør: Schevchenko touring actors