Sing Song Singers og Elisabeth «Bettan» Andreassen

søndag 19. mars
kl.18:00

Sing Song Singers er et Dissimilis kor, som i år feirer sitt 30 års jubileum. Koret har i dag 32 kormedlemmer med stort spenn i både alder og interesser, men med et unikt samhold gjennom sangglede og raushet.

Koret har et høyt aktivitetsnivå med regelmessige konserter, både på egenhånd, og i samarbeid med alt fra lokale kor og artister til nasjonale stjerner. De har opparbeidet seg et bredt repertoar av sanger, med en ekstra forkjærlighet for de tidløse klassikerne innen pop-historien.
 

 

Denne gangen har vi invitert med oss Elisabeth «Bettan» Andreassen. Elisabeth Andreassen ble oppdaget av låtskriver og produsent Lasse Holm i 1980. 
Her startet drømmen og det gikk i ett med Melodifestivaler og hovedrolle i musikalen Spök med Björn Skifs. Elisabeth fortsatte med show, tv, film, Grand Prix og det viktige møtet med Hanne Krogh i 1984. Det ble Bobbysocks og hele den historien. 
Hun flyttet til Norge i 1991 og karrieren fortsatte intenst der. 
Elisabeth liker å engasjere seg i de svake i samfunnet. Hun har vært ambassadør for SOS- barnebyer, PLAN, er ambassadør for Downs syndrom Norge (NNDS) og for Sykehusklovnene. 
Hun spiller nå i Chess på Folketeateret, og skal spille flere show med Bettanita i sommer (Anita Skorgan og Elisabeth Andreassen).
Hun har hatt julekonserter i mange år, bla. med Jan Werner Danielsen, Tor Endresen, Øivind Blunck, Reidun Sæther og Marian Aas Hansen.