Konsert kl. 18.30 og 21.00

Det Betales - Best of Beatles

AVLYST!

Fredag 18. juni

kl. 18.30

Det Betales har gjort hyllest til The Beatles siden 1976. De er omtalt som et av verdens beste Beatles tribute band, og de har gjort mer enn 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool.

På 50 års markeringen for utgivelsen av singlen My Bonnie, som The Beatles spilte inn sammen med Tony Sheridan i 1961, fikk Det Betales det ærefulle oppdraget, å spille sammen med Sheridan i sentrum av Liverpool i 2011 foran mer enn 40.000 publikummere. Bandet har også spilt konserter i Argentina, USA, Polen, Spania, Tyskland, Island i tillegg til her i Skandinavia.

I år reiser bandet rundt med sitt show Best of Beatles, hvor de spiller kjente og populære sanger fra The Beatles sin utrolige katalog. Her kommer hitene som perlene på en snor.
She loves you Yeah, Yeah, Yeah, A hard days night, Can’t buy me love, Hey Jude, og mange mange andre.

Tor Henning Olsen har vært primus motor i bandet siden starten, og Magne, Rolf Øyvind og Dag kom med på slutten av 1990 tallet. Tor Henning’s sønn Joachim har også etter hvert funnet sin plass i bandet. Det Betales har fått fantastiske omtaler og terningkast 6 er blitt hentet frem ved flere anledninger.

Bandet har utgitt albumene Det Betales (2007) og Norwegians would (2009 ) Nå vil bandet fortsette å gi ut mer egen musikk og nye singler vil dukke opp jevnlig ut over året.

Bandet består av: Tor Henning Olsen - gitar vokal
Rolf Øyvind Hæg - trommer
Magne Frydenlund - Bass og vokal
Dag Svartskuren - gitar
Joachim Ruud Olsen - Gitar, perkusjon og vokal

Lillehammer, Maihaugvegen 1, Oppland
Lillehammer Museum