logo
Maihaugsalen / Program / Cirkus Blunck

Cirkus Blunck

lørdag 26. februar
Forestillinger kl. 16.00 og 19.00

Lørdag 26. februar kan vi endelig ønske velkommen til Cirkus Blunck i Maihaugsalen!

Datoen er endret flere ganger, men billetter man har gjelder fortsatt (samme tidspunkt og setenummer)

Øivind Blunck oppsummerer sin fantastiske karriere i showet, og det blir gjensyn med klassiske numre og karakterer og nye påfunn.

Med sin store stemme og treffsikre komiske talent byr Øivind Blunck på et storartet show du ikke vil gå glipp av.

Det er 50 eventyrlige år siden hele Norges Øivind Blunck debuterte på Det Norske Teatret i «Spelemann på taket», riktig nok i en stumrolle oppe på taket. Deretter bar det rett ut i den store dramatikken hvor han i sin første talerolle faktisk spilte mopedist. 

Nærmere 40 roller ble det før Blunck for fullt gikk over til show- og revybransjen. Siden den gang har han gitt oss en rekke uforglemmelige øyeblikk, enten det har vært i forvekslingskomedier som «Den spanske flue», store musikaler som «Cats» eller «Les Miserables», humoristiske krumspring med Prima Vera, i gnistrende samspill med Hege Schøyen eller som usikker politietterforsker i «Olsenbanden». Og ingen glemmer vel Fridtjof fra Enebakk og den evige tenåringshelten Reidar? 

Nå oppsummerer han sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck», der det både blir gjensyn med klassiske numre og karakterer og nye påfunn. Med sin store stemme og treffsikre komiske talent byr Øivind Blunck på et storartet show du ikke vil gå glipp av. Øivind Blunck er en av våre aller største entertainere, og er bedre enn noensinne! 

Kapellmester er «Beat for Beat»-legenden Trond Nagell Dahl, mens Runar Borge har regi.

 

Varighet ca. 80 minutter.

Arrangør: Aller Live