Bjørnov & Sunde

AVLYST!

Onsdag 30. september

kl. 19.00

KJØP BILLETTER!

Telefonbestilling tlf. 228 28 197
Gruppebestilling tlf. 228 28 149

Frich`s Spiseri Maihaugen åpner en time før konserten, velkommen!

Grunnet Covid-19 er arrangementet (30.09.2020) med Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde dessverre avlyst.
Kjøpte billetter refunderes på følgende måte:

Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (VISA, Master o.l.) refunderes automatisk tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp.

Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med VIPPS, Klarna og Paypal refunderes automatisk tilbake til konto som ble brukt ved kjøp.

For billetter betalte med kort via telefon eller gavekort trenger vi kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger, fyll inn dette kontaktskjemaet med relevante detaljer.Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

Serviceavgifter refunderes ikke.NB!
Det er generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden grunnet Covid-19, så det kan ta opptil 60 dager til pengene er tilbakeført.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Etter halvannet år med tilsyn av dampjernbane, drivhus, slekt, snekke som ikke går, bier på rømmen, tørråte, spinnmidd og taktekking er Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde igjen klare for å lette sine hjerter med nyskrevne sanger fra virkeligheten.

 

Lillehammer, Maihaugvegen 1, Oppland
Lillehammer Museum