Ord og Toner

Velkommen til feiring av i nasjonaldagen!

Fredag 17. mai

kl. 18.00

Kjøp billetter til konserten her!
Telefonbestilling tlf. 228 28 197
Gruppebestilling tlf. 228 28 149

Frich`s Spiseri Maihaugen åpner en time før konserten, velkommen!

Årets Ord og Toner i Maihaugsalen skal ha stor vekt på Sigrid Undset i og med at det er 100 år siden hun flyttet til Lillehammer. Det blir scener fra teaterstykket Østenfor Sol og Vestenfor måne, og deler av Reidar Brøggers musikk til dette skuespillet skal framføres. Tale for dagen blir ved Nan B. Skille som er en av landets fremste eksperter på Sigrid Undset.

Av programmet ellers nevnes Symfoniske danser av Edvard Grieg, Purpose av Nordraak, Svendsens fiolinromanze med Marius Røe Nåvik som solist og Landkjenning av Grieg. Det vil også bli vist utdrag fra filmatiseringen av dukketeaterversjonen av Østenfor Sol og Vestenfor Måne.

Tradisjonen tro avsluttes arrangementet med Ordførerens hilsen og med alle vers av «Ja, vi elsker dette landet».

Medvirkende ved årets forestilling er Lillehammer symfoniorkester, Lillehammer Amatørteater, Mannskoret Klang og Lillehammer kulturskoles orkester.

"Ord og Toner" er et fast samarbeid mellom Lillehammer musikkråd, Lillehammer Amatørteater, Lillehammer symfoniorkester og Lillehammer kommune v/ Kulturskolen som har til oppgave å arrangere forestillingen Ord og Toner på 17.mai i Maihaugsalen.

Lillehammer, Maihaugvegen 1, Oppland
Lillehammer Museum