Kjempebra Julegalla

Håkon Skaug presenterer sine julefavoritter!

Torsdag 28. november

kl. 18.30

Kjøp billetter her!
Telefonbestilling tlf. 228 28 197
Gruppebestilling tlf. 228 28 149

Frich`s Spiseri Maihaugen åpner en time før forestillingen, velkommen!

I år trenger du ikke dra på julekonsert og humorgalla. Det holder med julegalla. Her får du alt i ett; morsomme sanger, fine sanger, morsomme figurer, fine figurer. Eller kanskje ikke direkte fine, men dere får i alle fall rasende festlig harselering med lokale nyheter. Pluss standup og nyttige juletips fra Håkon Skaug.

Vi lar Håkon Skaug selv presentere de øvrige involverte:

INGVILD NAGELL-DAHL
Dritfin sangerinne, som også synger veldig bra. Har vært med i Grand Prix en gang og i Beat for Beat mange ganger. Sommerslagere på Gjøvik enda flere ganger. Spesialist på julesanger.

SVERRE FREDRIK BØ NORDHEIM
Morsom skuespiller som er med i Urbane Totninger og har hatt flere egne juleshow. Har vært på flere konserter med Tina Turner. Artig type, som enkelt fikser julestemning ettersom han også er polsjef.

TORBJØRN DYRUD
Kjempeflink pianist med ganske grått hår og briller. Har gitt ut fine viseplater og er med i Urbane Totninger. Skikkelig flink på kor og sånn. Ekspert på julemusikk.

KEN ANDRE OTTESEN
Ordentlig tullebukk som er veldig smart til å være såpass rar. Bruker capser det står Toten på og har vært gjest hos Lindmo på TV. Har supermange følgere på Instagram og gir ut bøker. Alt handler om lokalaviser. Har litt skjegg.

PAUL HÅVARD ØSTBY
Langbeint moromann, som flere syns jeg ligner litt på. Er med i Urbane Totninger og har levd av humor i snart 20 år. Har spilt i fem juleshow tidligere, og liker godt å gå på ski.

Lillehammer, Maihaugvegen 1, Oppland
Lillehammer Museum