Den enfoldige morderen

En vakker fortelling om ondskap

Onsdag 6. november - torsdag 7. november

6. og 7. november kl. 19.00 begge dager

Kjøp billetter!
Telefonbestilling tlf. 228 28 197
Gruppebestilling tlf. 228 28 149

Frich`s Spiseri Maihaugen åpner kl. 18.00, velkommen!

30-tallets levekår på landsbygda i Skåne er beintøffe. Nazismen er i frammarsj, og for de som er nederst på rangstigen er livet en kamp for tilværelsen.

Sven er «annerledes» og blir kalt idioten. Han blir tråkket på og hundset med av den hensynsløse godseieren Höglund. For Svens søster, Vera, gir det å innynde seg med Höglund og hans likesinnede, muligheter og håp om et bedre liv.
Til tross for all motgang har Sven drømmer - og håp. Men håpet blir til slutt til hat.

Filmen «Den enfaldige mördaren» fra 1982 var skuespiller Stellan Skarsgårds store gjennombrudd. Det blir norgespremiere når Teater Innlandet gir liv til denne episke og storslåtte fortellingen. Med på laget er Oscar-nominert regissør Petter Næss og prisbelønt musikkpioner Nils Petter Molvær. Vi lover en forestilling som vil berøre og engasjere!

 

På scenen: Tom Styve, Robert Skjærstad, Eline Øverby, Matilde Solbakken, Johannes Blåsternes, Terje Ranes, Morten Rudå, Marit Synnøve Berg, Peder Opstad og John Nyutstumo

av Dennis Magnusson | Regi: Petter Næss | Scenografi og kostymedesign: Dagny Drage Kleiva | Komponist: Nils Petter Molvær | Lysdesign: Kåre Nordseth

 

Onsdag 6. november: 
Velkommen til forsnakk kl.18.00 i auditoriet med Oscar-nominert regissør Petter Næss, skuespiller Tom Styve og teatersjef Janne Langaas. 

Forsnakk gir deg som publikummer et unikt innblikk i arbeidet bak forestillingen det går lovord om i lokale og nasjonale aviser. 

Regissør Petter Næss og skuespiller Tom Styve stiller til samtale for å dele sine opplevelse av arbeidet med Den enfoldige morderen. I ledelse av teatersjef Janne Langaas ser vi nærmere på produksjonen som berører og engasjerer sitt publikum.

 Arrangementet er gratis.

 

Lillehammer, Maihaugvegen 1, Oppland
Lillehammer Museum