Foto Brazz Brothers: Peder Otto Dybvik

Brazz Brothers

AVLYST!

Søndag 19. april

kl. 19.00

Kjøp billetter her!
Telefonbestilling tlf. 228 28 197
Gruppebestilling tlf. 228 28 149

------------------------------------------------------

 

I samarbeid med Brøttum Skolekorps

The Brazz Brothers kommer fra Langevåg på Sula. De startet sin musikalske fergetur ved å skaffe seg en solid, klassisk musikkutdannelse.Gruppen bestemte seg tidlig for å gå sine egne veier i et musikalsk landskap som er grenseløst og stort. I løpet av imponerende 39 år i kontinuerlig bevegelse har de holdt over 4000 konserter i 34 land og gitt ut 20 cd plater.De har samarbeidet musikalsk med alt fra profesjonelle symfoniorkestre, kor og korps, internasjonale artister og afrikanske stammehøvdinger, til altså nå, Brøttum Skolekorps!

The Brazz Brothers består av to brødrepar på messinginstrumenter. Jan Magne Førde spiller trompet og flygelhorn, Helge Førde spiller trombone. Runar Tafjord spiller waldhorn, og Stein Erik Tafjord håndterer tubaen. Fra Sula kommer også Kåre Nymark jr. En annen sunnmøring, Kenneth Ekornes fra Sykkylven, har kommandoen over trommene.

Brøttum Skolekorps er et brassband etablert i 1973, og består av rundt 25 spilleglade ungdommer rekruttert fra bygdene i nordre Ringsaker og Lillehammer. Korpset holder et høyt musikalsk nivå, med flere særdeles gode plasseringer i både lokale og nasjonale konkurranser. De holder en rekke konserter gjennom året, alene eller sammen med andre lokale krefter. Brøttum skolekorps har gitt en solid plattform for mange som har valgt å fortsette sin karriere innen musikk- og kulturliv, også profesjonelt.
For korpset har det vært et privilegium og til stor inspirasjon å kunne gjennomføre dette samarbeidsprosjektet med selveste The Brazz Brothers vinteren og våren 2020!"

Lillehammer, Maihaugvegen 1, Oppland
Lillehammer Museum