Joshua French - Dømt til døden

"For første gang får Joshua French fortelle sin historie"

Søndag 10. februar

kl. 19.00 - 21.30

  • Kjøp billetter her!
  • Telefonbestilling tlf. 228 28 197
  • Gruppebestilling tlf. 228 28 149
  • Frich`s Spiseri Maihaugen åpner kl. 18.00, velkommen!

Dette er Joshuas personlige fortelling om bakgrunnen for fengslingen og dødsstraffene i Kongo og åtte år i håp om en diplomatisk løsning.

Livet i fengslene i Kongo er en saga av utrolige personlige historier med fengselsopprør, fluktforsøk, drap og tortur, masseslagsmål og uutholdelige forhold uten strøm og mat i ukesvis, samt sykdom og lidelse.Det er også unike historier om sterke vennskap som utviklet seg i fangenskapet. ”Kongo saken” går inn i historien som en av de mest spennende sanne thrillerene som har skjedd i moderne norsk historie, med stadige vendinger og dramatikk.Det er en historie om overlevelse og motgang under ekstreme forhold og hva som gjør at mennesket overlever selv i de mest håpløse situasjoner. Joshua overlevde åtte år i fengsel i Kongo, fire dødsstraffer, en livstidsdom, et erstatningskrav på nesten en halv milliard kroner og flere fluktforsøk.
 

I 2017 kom Joshua hjem til Norge og lever i dag som en fri mann. I foredraget deler han sin historie og sine erfaringer om krisehåndtering og motivasjon og om menneskets overlevelse i et av verdens farligste land. Joshua tar deg med på en utrolig spennende reise i sitt foredrag. Gripende og rystende på en gang.

Arrangør: Atikko Norway

 

 

Lillehammer, Maihaugvegen 1, Oppland
Lillehammer Museum