Åse Kleveland med band

En musikalsk reise fra 1965 til 2017.

Torsdag 05. oktober

kl. 19.00 - 20.30

  • Vår kafé Tid for mat åpner 1 time før forestillingen.

Den musikalske bredden har vært Åse Klevelands adelsmerke siden hun som 16-åring platedebuterte og markerte seg på Ti i skuddet-listene, med '«A Hard Rain's A-gonna Fall» av Bob Dylan.
Nå utfordrer hun seg selv på nytt, og lover «minst 25% mer Åse Kleveland» i sjangerbredde og uttrykk. Fra Händel, Dylan og Grand Prix til Ballade, David Bowie og nye låter. Med seg på turnéen har hun et musikalsk stjernelag av et band.

Før det, drar den folkekjære artisten i gang med en rekke Juleshow med Penthouse Playboys på Rockefeller. Der hun deltar for tredje gang med høy glamfaktor og rock´n roll. I januar 2017 er hun deltaker i seerfavoritten «Hver gang vi møtes» på TV2, hvor Åse fremfører artistvenners låter for første gang, og på sin helt egen måte. Sangene vil publikum få høre live når Åse - i starten av mars - drar på turné med en sterkt personlig konsertforestilling, Åse synger for livet. 

Etter at Åse Kleveland på nytt tok på seg gitaren og ga musikken fokus, har responsen vært overveldende og varm. Fra Piknik i Parken festivalen med The Die With Your Boots On band, fredskonsert på Youngstorget, på Notodden Bluesfestival, Hyllest konsert til David Bowie, Fritt Liv med Raga Rockers eller i borggården på Baroniet i Rosendal.

I 2017 blir det full fart fremover for Åse. 

«Enkelte mennesker blir du glad i å være i nærheten av, og Åse Kleveland tilhører den kategorien» - Erik Valebrokk (anmeldelse etter Piknik I Parken opptreden)

Lillehammer, Maihaugvegen 1, Oppland
Lillehammer Museum